Carsten Møller, Jægersoldat gennem 35 år har testet 2 produkter.

Tidligere ansvarlig for den fysiske træning i korpset gennem et årti.

”Fysisk træning i almindelighed og løb i særdeleshed har nærmest været en passion for mig, siden jeg som 17 årig startede i forsvaret. Jeg har over årene dyrket alt fra militær femkamp, triatlon og landevejsløb fra 5.000 m til maraton, cross country, orienteringsløb, trailløb og OCR. Jeg styrke- og løbetræner stadig ca. hver anden dag, og deltager fra tid til anden i diverse motionsløb og events.”

“Jeg har i egenskab af bl.a. formand for Jægerkorpsets idrætsforening i mere end ét årti haft fornøjelse af, at samarbejde med Per Vorbeck om idrætsbeklædning til kvalitetsbevidste brugere siden 2014, og Birkes nye produkter lever fuldt ud op til mine forventninger og tidligere leverede produkter - både hvad angår design, funktionalitet og komfort. Min oplevelse af de enkelte produkter er helt i tråd med præsentationen af dem på Birkes hjemmeside.”

testen

TANK TOP

“De fleste test er gennemført under temp. på 20-25 grader og næsten vindstille vejr, og her fungerede Birkes Tank Top rigtig godt – ja, det føltes faktisk næsten som om, man ikke havde noget tøj på overkroppen, hvilket var helt perfekt i den danske sommervarme.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

RUN SHORTS

“Løbeshortsene kan anvendes både med og uden trusse, men for mig virker de bedst med en tynd underbuks indenunder. Shortsene har et rigtig godt snit og føles meget behagelige at have på - også når lårmusklerne kommer på max overarbejde op ad de stejle stier og skråninger i Rebild bakker.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️