Carsten Møller, jægersoldat gennem 35 år og tidligere ansvarlig for den fysiske træning i korpset gennem et årti, har testet to produkter.

”Fysisk træning i almindelighed og løb i særdeleshed har nærmest været en passion for mig, siden jeg som 17-årig startede i Forsvaret. Jeg har over årene dyrket alt fra militær femkamp, triatlon og landevejsløb til maraton, cross country, orienteringsløb, trailløb og OCR. Jeg styrke- og løbetræner stadig cirka hver anden dag og deltager fra tid til anden i diverse motionsløb og events.”

“Jeg har i min egenskab af bl.a. formand for Jægerkorpsets idrætsforening i mere end et årti haft fornøjelsen af at samarbejde med Per Vorbeck om idrætsbeklædning til kvalitetsbevidste brugere siden 2014. Per er øverste chef for BIRKE, og jeg må sige, at både de oprindelige og de nye produkter fuldt ud lever op til mine forventninger - både hvad angår design, funktionalitet og komfort. Min oplevelse af de enkelte produkter er helt i tråd med præsentationen af dem på BIRKEs hjemmeside.”

testen

TANK TOP

“De fleste tests er gennemført under temperaturer mellem 20-25 grader og næsten vindstille vejr, og her fungerede BIRKEs Tank Top rigtig godt – ja, det føltes faktisk næsten som om, man ikke havde noget tøj på overkroppen, hvilket var helt perfekt i den danske sommervarme.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

RUN SHORTS

“Løbeshortsene kan anvendes både med og uden indertrusse, men for mig virker de bedst med en tynd underbuks indenunder. Shortsene har et rigtig godt snit og føles meget behagelige at have på - også når lårmusklerne kommer på maksimalt overarbejde op ad de stejle stier og skråninger i Rebild Bakker.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️