Styrk fællesskabet og få et stærkt minde der holder i årevis.

Vi laver en lang række T-shirts med missions,- enhedsmærker, eller firma logoer helt efter jeres ønsker. Vores RUNWAY tee, som også bruges af specialstyrkerne, er af meget høj kvalitet der bare holder og sammen med en unik print kvalitet får du et minde der bare holder.

OBS: Minimum 35 stk. per ordre

støt danmarks veteraner

Vi støtter danmarks veteraner ved, at donere en del af overskuddet fra salg af disse t-shirts til forskellige Veteran organisationer og projekter. Læs mere om det under Veteran Støtte i menuen ovenfor.

Unikt print I høj kvalitet

Normalt laves printet som et tyndt gummi mærke som varmes oven på trøjen. Det kan derfor mærkes og vil med tiden krakelere og falde helt eller delvist af, særligt på strækbare materialer.

Vi presser farven ind i trøjen så farven bliver en del af stoffet. Derfor kan det ikke mærkes og kan ikke krakelere eller falde af.

Du får derfor en helt unik trøje som du kan have som et minde om de gode tider i mange år.

Exceptionel detaljeringsgrad

Helt tynde linjer og meget små detaljer står helt skarpt. Bemærk for eksempel de små detaljer på kongekronen.

Hvis det kunne laves med et traditionelt "gummi" transfer print vil de tynde linjer falde af eller krakelere efter kort tid.

RUNWAY TEE

Den ultimative tee, fremstillet i vores stærke og strækbare tech cotton. Her får du glæde af de bedste egenskaber fra både bomuld og funktionelle fibre. Den økologiske bomuld gør den blød og reducerer svedlugt markant, mens de funktionelle fibre gør den stærk og får fugt og sved væk fra kroppen.

Det strækbare materiale, med en elasticitet på op til 50%, tilpasser sig kroppens bevægelser og giver stor bevægelsesfrihed - det bliver næppe bedre! Pasformen og farven holder vask efter vask, så du får en virkelig holdbar, lækker og behagelig tee til både træning og OFF-DUTY.

Skriv til os, så finder vi en løsning til jer.

Vær med til at støtte danmarks veteraner.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.