BIRKE OPERATORS

Vores OPERATORS er nøje udvalgt og har alle udmærket sig på den eller anden måde der gør dem ekstraordinære. De er enten top atleter indenfor deres sport eller søger personligudvikling gennem ekstreme fysiske udfordringer. Fælles for dem alle er, at de har en solid erfaring med fysisk træning og lige så vigtigt, at de er med til, at skabe et godt fællesskab i det, miljø de er i.
Carl Christensen, stifter af ICEFIT & CF3 træner
Danmarks eneste CF3 træner

Jeg er personligt utroligt glad for, at jeg har fundet Birke. Deres militærbaggrund giver mig en forsikring om, at performace, kvalitet og comfort er i top. Mit favorit produkt er deres Infiltator Shorts. De er utroligt behagelige under træning. Shortsne har en “slids” på siden, som gør, at man under bevægelse under parallel kan bevæge sig frit uden de strammer over låret.

Piérre Axelsen, elite OCR atlet
Toppen af Dansk OCR

Pierre Axelsen er top elite atlet indenfor Obstacle Course Racing (OCR) som er forhindringsbane løb af den hårde slags. “ Jeg dyrker en del CrossFit og løber omtrent +50 km hver uge på både landevej og trail ud over min OCR træning hvor jeg træner en del teknik og grebs styrke.” Piérre Axelsen har gennemført alt fra ultra trailløb, Ironman, Swimrun til udholdelsesløb gennem de sidste mange år.

Lukas Grouleff, Elite CrossFit atlet
Elite CrossFit atlet

Lukas Grouleff, dyrker CrossFit på elite konkurrence plan. Han har blandt andet vundet den danske CrossFit Open, blevet #4 til iF3 World Championships og #7 til CrossFit Semifinals. Ved siden af de mange timers træning, balancere Lukas hverdagen med sin bachelor uddannelse.