BIRKE OPERATORS

Vores OPERATORS er nøje udvalgt og har alle udmærket sig på en måde, der gør dem ekstraordinære. De er enten topatleter inden for deres sport eller søger personlig udvikling gennem ekstreme fysiske udfordringer. Fælles for dem alle er, at de har en solid erfaring med fysisk træning og lige så vigtigt, at de er med til at skabe et godt fællesskab i det miljø, de træner i.
Carl Christensen, stifter af ICEFIT & CF3-træner
Danmarks eneste CF3 træner

Jeg er personligt utrolig glad for, at jeg har fundet BIRKE. Deres militærbaggrund giver mig en forsikring om, at performance, kvalitet og komfort er i top. Mit favoritprodukt er deres Infiltrator Shorts. De er virkelig behagelige under træning. Shortsene har en “slids” på siden, som gør, at man under bevægelse kan bevæge sig frit, uden at de strammer hen over låret.

Pierre Axelsen, elite OCR-atlet
Toppen af Dansk OCR

Pierre Axelsen er top eliteatlet inden for Obstacle Course Racing (OCR), som er forhindringsbaneløb af den hårde slags. “Jeg dyrker en del crossfit og løber omtrent +50 km hver uge på både landevej og trail ud over min OCR-træning, hvor jeg træner en del teknik og grebsstyrke.”

Pierre Axelsen har gennemført alt fra ultra-trailløb, Ironman og Swimrun til udholdelsesløb gennem de sidste mange år.

Lukas Grouleff, elite crossfit-atlet
Elite CrossFit atlet

Lukas Grouleff, dyrker crossfit på elite-konkurrenceplan. Han har blandt andet vundet den danske CrossFit Open, blevet #4 til iF3 World Championships og #7 til CrossFit Semifinals. Ved siden af de mange timers træning balancerer Lukas hverdagen med sin bachelor-uddannelse.