HANDELSBETINGELSER

Alle priser er vist i DKK og er inklusiv moms. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser. Der tages forbehold for trykfejl og afgiftsændringer. 

LEVERINGSTID.
Vi bestræber os på, at du modtager din ordre inden for 2-3 arbejdsdage efter ordreafgivelsen. I forbindelse med helligdage og særlige lanceringer kan forekomme forlænget leveringstid. 

Alle pakker er forsikret og du vil modtage en e-mail når din pakke er på vej

FORTRYDELSESRET VED RETURNERING TIL WEBSHOPPEN:

Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret når dine varer er bestilt. Fortryder du dit køb kan du skrive til os på birke@birke1972.com. Du kan enten vælge, at bruge vores GLS returservice eller selv sende pakken retur med posten.
Returnering med GLS
Vælger du GLS returservice, sender dig en GLS retur label til din email. Vedlæg den ordre bekræftelse du har modtaget på email sammen med det du returnere og indlever pakken i en GLS pakkeshop.
Varen skal returneres i original emballage, være ubrugt, og i samme stand som ved modtagelsen. Benytter du GLS returlabel, bliver der fratrukket 49 kr. til fragt, fra den pris du har betalt for varen. Ordren skal indleveres i en GLS pakkeshop. 
Behandlingen af returvarer kan tage op til 7 hverdage.

 

VARERETURNERING:
BIRKE v. Lion Rock ApS

Alagde 56, 1 tv.

9000 Aalborg

CVR: 31257514

REKLAMATIONSRET:
Skulle der være en fejl på varen er du velkommen til, at kontakte os på e-mail: birke@birke1972.com eller Telefon: +45 5269 2976 så finder vi en løsning i fællesskab. Du har naturligvis lov til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, der var tilstede da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Du skal dog huske, at reklamere inden for 2 måneder efter, at du har konstateret fejlen eller manglen.

BETALING:

www.birke1972.com modtager betaling med Dankort, MasterCard, Visa, Visa Electron og Mobilpay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. 

KLAGE MULIGHEDER

Loven giver mulighed for, at du kan klage til Center for klageløsning på www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse: birke@birke1972.com