HANDELSBETINGELSER

Alle priser er vist i DKK og er inklusiv moms. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser. Der tages forbehold for afgiftsændringer og trykfejl. 

LEVERINGSTID:
Vi bestræber os på, at du modtager din ordre inden for 2-3 arbejdsdage efter ordreafgivelse. I forbindelse med helligdage og særlige lanceringer kan der forekomme forlænget leveringstid. 

Alle pakker er forsikret, og du vil modtage en e-mail, når din pakke er på vej

FORTRYDELSESRET VED RETURNERING TIL WEBSHOPPEN:

Som kunde hos BIRKE har du 14 dages fortrydelsesret, fra den dato du har indgivet din ordre. Fortryder du dit køb, bedes du skrive til os på birke@birke1972.com. Du kan vælge, at bruge vores GLS returservice eller selv sende pakken retur med posten.
Returnering med GLS
Vælger du GLS returservice, sender vi en GLS returlabel til din email. Vedlæg den ordrebekræftelse - du modtog på email i forbindelse med dit køb - sammen med den/de varer du vil returnere, og indlever pakken i en GLS pakkeshop.
Varen skal returneres i original emballage, være ubrugt, og i samme stand som ved modtagelse. Benytter du GLS returlabel, bliver der fratrukket 49,- kr. for fragt fra den pris, du har betalt for varen. Ordren skal indleveres i en GLS pakkeshop. 
Behandlingen af returvarer kan tage op til 7 hverdage.
GAVEKORT FRA KONKURRENCER:

Gavekort fra konkurrencer kan ikke omveksles til kontanter, og de kan kun bruges til køb på vores webshop eller i vores butik. Denne form for gavekort må ikke videregives fra vinder (modtager) til 3 person. 

VARERETURNERING:
BIRKE v. Lion Rock ApS

Alagde 56, 1 tv.

9000 Aalborg

CVR: 31257514

REKLAMATIONSRET:

Skulle der være en fejl på en vare, er du velkommen til, at kontakte os på e-mail: birke@birke1972.com eller telefon: +45 5269 2976, så finder vi i fællesskab en løsning. Du har naturligvis lov og ret til at reklamere over en vare, der er behæftet med fejl eller mangler, som var synlige (kunne registreres), da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Du skal dog huske at reklamere inden for 2 måneder efter, at du har konstateret fejlen eller manglen.

BETALING:

www.birke1972.com modtager betaling med Dankort, MasterCard, Visa, Visa Electron og Mobilpay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. 

KLAGE MULIGHEDER:

Loven giver mulighed for, at du kan klage til Center for klageløsning på www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse: birke@birke1972.com