ENHEDS T-SHIRTS i høj kvalitet.

Vi laver en lang række enheds T-shirts med missions,- og enhedsmærker helt efter enhedens ønsker. Vores RUNWAY tee, som også bruges af specialstyrkerne, er af meget høj kvalitet der bare holder.

Unikt print I høj kvalitet

Normalt laves printet som et tyndt gummi mærke som varmes oven på trøjen. Det kan derfor mærkes og vil med tiden krakelere og falde helt eller delvist af, særligt på strækbare materialer.

Vi presser farven ind i trøjen så farven bliver en del af stoffet. Derfor kan det ikke mærkes og kan ikke krakelere eller falde af.

Du får derfor en helt unik trøje som du kan have som et minde om de gode tider i mange år.

RUNWAY TEE

Den ultimative tee, fremstillet i vores stærke og strækbare tech cotton. Her får du glæde af de bedste egenskaber fra både bomuld og funktionelle fibre. Den økologiske bomuld gør den blød og reducerer svedlugt markant, mens de funktionelle fibre gør den stærk og får fugt og sved væk fra kroppen.

Det strækbare materiale, med en elasticitet på op til 50%, tilpasser sig kroppens bevægelser og giver stor bevægelsesfrihed - det bliver næppe bedre! Pasformen og farven holder vask efter vask, så du får en virkelig holdbar, lækker og behagelig tee til både træning og OFF-DUTY.

Skriv til os så finder vi en løsning til jeres enhed

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.